De ochtendstond…

…heeft goud in de mond. En of! Ik ben sowieso al een ochtendmens, je treft me zelden later dan 8u ‘s morgens in m’n bed aan. Maar als het op lopen aankomt, dan vind ik niets zaliger dan wakker worden, de schoentjes aantrekken en vertrekken. De beste manier om wakker te worden en zalig om de wereld de zien, horen en voelen ontwaken! Komt dat hier in Kroatië even goed uit, want met temperaturen tot 38-39 graden, moet je wel ‘s morgens vroeg gaan lopen om de hitte voor te zijn. Zo ook deze ochtend….

Soms zeggen beelden meer dan woorden, daarom vandaag gewoon enkele kiekjes die ik trok tijdens mijn zalig ochtendloopje van daarnet langs de kust van Gradac. Me, myself and I and…. tientallen anderen lopers, hoe leuk was dat! Goed voor 12 kilometertjes bij op de teller en een geweldig goed gevoel en veel energie voor de rest van de dag. ‘t Zal nodig zijn, want we gaan met de boot naar het eiland Hvar, om stadjes te verkennen en te gaan zwemmen. Ciao!

Schapewolkjes boven het eiland Peljesac, voor de kust van Gradac

Een smal looppad leidt langs de kust van Gradac tot het volgende boeregat. Een lopersparadijs!

De deze heeft er lol in!

Kleurrijke huisjes in het nabijgelegen dorp

Geef een reactie