Wat is jouw Paul Ryan marathontijd?

Dat de verkiezingsstrijd in de Verenigde Staten vaak op het scherpst van de snee wordt gestreden is geen verrassing. Dat beide partijen zich van een hele waaier argumenten bedienen, het ene al relevanter dan het andere, om in de gratie van het Amerikaanse volk te vallen is evenmin nieuw. Dat hier en daar iets wordt “aangedikt” of “overdreven” kan nog door de vingers worden gezien. Maar wat Paul Ryan, de Republikeinse vicepresidentskandidaat deed tart alle verbeelding. Lees maar mee…

Bron: De Standaard online

Straf he! Alsof het nodig is om te liegen over je marathontijd om de verkiezingen te winnen. Hoe triest zou dat niet zijn. Dus meneer liep een marathon in 3u? Ja… 3u en 61 minuten om precies te zijn. Dan heb ik ook een straf PR zenne. Mijn PR op de marathon is 2u….. 2u en 103 minuten. En gij nu :-) Wat zou Paula Radcliffe daarvan zeggen?  ‘t Is ver gekomen.

Enfin, inventief als lopers zijn, werd ondertussen de heuse Paul Ryan time calculator ontwikkeld om je marathon PR te “Paul-Ryan-isen“. Surf even naar de link, geef je beste marathontijd in, druk op de knop en je weet binnen de seconde hoeveel jouw Paul-Ryan-Marathontijd is.  De mijne is 2u41min!  Wat zijn we allemaal toplopers!!! ;-)

Geef een reactie