Blijf op de hoogte!

Wil je graag op de hoogte blijven van wat er op deze blog gebeurt zonder elke keer te moeten komen kijken, soms vergeefs omdat er niets nieuws werd gepost, soms overstelpt door tien nieuwe berichten? Toegegeven, de regelmaat in mijn posting is ver te zoeken en hangt voornamelijk van inspiratie en beschikbare tijd af, van onvoorziene gebeurtenissen die het vermelden waard zijn of straffe stoten in de actualiteit. Allemaal zaken die niet noodzakelijk volgens een strikt schema in te plannen zijn. Sta me daarom toe jullie een beetje te helpen (alles voor de lezer he ;-) ):

De aandachtige lezer zal misschien al gemerkt hebben dat bovenaan mijn blog, in de menu-balk boven de foto rechts een nieuw menuutje werd toegevoegd, genaam “abonnee?”. Als  je hierop klikt, verschijnt een pagina waar je je e-mail adres kan opgeven, als je dat wil uiteraard. Je zal dan een mail ontvangen met een link om je “abonnement” te bevestigen. Op die manier zal je telkens per mail verwittigd worden wanneer een nieuwe blogpost online komt, met een kleine inleiding van de betreffende tekst als “teaser”. Wees gerust, je e-mail adres wordt niet doorgegeven of gepubliceerd, noch voor andere doeleinden gebruikt.

Sommige fervente surfers maken misschien gebruik van een RSS feedreader om op de hoogte te blijven van nieuwe blogposts. Momenteel staat nog geen RSS-knopje op m’n blog, daar wordt druk aan gewerkt. Maar voor wie langs deze weg op de hoogte wil gehouden worden  geef ik alvast de RSS-link mee:

http://www.runnerjules.com/feed/

Veel leesplezier en bedankt voor jullie bezoekjes!

Geef een reactie