Fotografie – het leven in beeld

Sta me toe, beste lezertjes, om jullie in afwachting van het ongetwijfeld geweldige verslag (ahum!) dat ik vanavond zal kunnen schrijven over de halve bosmarathon in Buggenhout, te entertainen met iets helemaal anders.

Zoals jullie misschien weten is de andere helft van mijn trouwboekje, Maarten, een amateur-fotograaf die niets liever doet dan alles wat leeft (of niet), voorbijkomt of waar wij voorbijkomen, mooi of lelijk is, op de gevoelige plaat vast te leggen. Misschien ben ik ietwat bevooroordeeld, maar ik vind dat er heel wat aardige kiekjes in zijn portfolio zitten. Zo aardig, dat Maarten besloot om zijn huidige blog over fotografie te verhuizen naar een nieuwe site. Die site bevat niet enkel de blog waarop regelmatig een foto in de kijker wordt gezet, maar bevat nu ook een aantal “gallery”s, gesorteerd per thema, waarin een hele reeks foto’s van hetzelfde thema worden getoond. Als je ‘t mij vraagt is de site zeker een bezoekje waard! Ga maar eens kijken. Ik wens je veel plezier. Maar vergeet straks niet terug te komen om hier mijn verslagje te lezen ;-)

Geef een reactie