Welkom Mathias!

Julie & Mathias – marathon Berlijn 2011

Mag ik jullie voorstellen: Mathias! Eén van de 10 tips die ik vorige week meegaf om je blog leven in te blazen was het uitnodigen van een gastblogger. Onder het motto “practice what you preach” kon ik dan ook niet anders dan – met héél veel plezier overigens – zelf een gastblogger uit te nodigen op m’n blog. Iemand die net zo gepassioneerd bezig is met lopen én met schrijven als mezelf. Iemand die af en toe voor een frisse wind op deze blog zou kunnen zorgen. Iemand die misschien met een andere invalshoek de loopsport zou kunnen benaderen. Iemand die zou kunnen zorgen voor originele content op deze blog. De keuze was dan ook snel gemaakt: (loop)maatje Mathias heeft de juiste running & writing credentials. Ik ga niet alles verklappen, ik laat aan Mathias over wat hij allemaal wil vertellen en wat niet. Maar ik kan jullie wel zeggen dat Mathias en ik elkaar al héél lang kennen. Amper uit de pampers waren we buren van elkaar en speelden we samen in de zandbak. Toen ik naar Gent verhuisde verloren we elkaar uit het oog, maar het werd een blij weerzien toen we beiden aan Universiteit Gent studeerden. Mathias germaanse, ik economie. Nadien volgde weer een “stille periode” en het is uiteindelijk dankzij facebook dat we elkaar hebben teruggevonden en in contact blijven. Ondanks het feit dat Mathias ondertussen met zijn gezin naar Berlijn is verhuisd, waar hij woont en werkt en…. loopt natuurlijk. Vorig jaar in Berlijn liepen we samen de marathon. ‘t Is te zeggen: we stonden samen aan de start, maar Mathias liep wel een tikkeltje sneller. En ook voor volgend jaar hebben we ambitieuze plannen….  Binnenkort dus te lezen op deze blog: de pennenvruchten van Mathias. Waarvoor alvast mijn dank!

Geef een reactie