Ecotrail Brussel – leuk staartje

Finish !

‘t Is alweer een hele week geleden dat ik naar onze hoofdstad trok om er mee te doen aan de allereerste editie van de Ecotrail in Brussel. Onder geheel andere weersomstandigheden dan vandaag liep ik er een trail van 24km in de groene rand van Brussel. Het parcours leidde ons via  parken en velden, vijvers en bossen van Anderlecht helemaal tot aan de glanzende bollen van het Atomium. Mijn ervaringen pende ik uitgebreid neer in een verslagje, dat jullie hier kunnen lezen. Ik dank jullie voor de vele fijne reacties die daarop volgden. Reacties, op de blog zelf, maar ook per mail…..

Zo kreeg ik deze week een e-mail van de organisatie met de vraag of ze een foto die ik op m’n blog had gepost mochten gebruiken voor een e-magazine dat ze zouden uitbrengen, speciaal over de Ecotrail van Brussel. De foto in kwestie was deze van de modderige heuvel die we op moesten klauteren (oh, de herinneringen komen weer boven). Zij hadden hun fotografen strategisch boven aan de heuvel geplaatst, wat een bende kiekjes opleverde van zwetende en puffende mensen. Maar een foto van de heuvel zelf, die hadden ze niet. Ik wel. En of dat dus mocht? Tuurlijk wel! Of ze dan wel mijn blogje eens zouden willen vermelden, dankuwel. Dat deden ze met plezier.

Het was dus niet helemaal een verrassing toen ik daarnet op Facebook het e-magazine van Zatopek zag verschijnen over de Eco trail. Een leuk herinneringsboekje met allemaal foto’s genomen van de trailrun, indrukken, momentopnames en de vermelding van alle deelnemers. Blijkbaar deed Sabine Appelmans ook mee (het competitiebeestje in mezelf vindt het alvast leuk te ontdekken dat zij er 2u34 over deed; 27 minuten langer dan ikzelf). Enfin, dat terzijde.

Een e-magazine dus, speciaal voor alle deelnemers. Een leuke souvenir! Klik op de coverfoto om naar het magazine te gaan!

En morgen…. gaan we wéér naar Brussel. Op het programma? De halve marathon, met start in het Jubelpark en finish op de Grote Markt. Hopelijk zijn de wolkjes tegen dan uitgeregend. Verslag volgt uiteraard morgenavond!

Geef een reactie