Jullie top 10

Tradities zijn er om in ere te houden. Tradities geven op één of andere manier een houvast en brengen ook structuur. En structuur, dat hebben mensen graag heb ik me laten vertellen (hoewel ik nu eigenlijk meteen een paar chaoten in mijn omgeving kan opnoemen die dit onbetwistbaar tegenspreken, maar laten we hen bestempelen als de uitzondering die de regel bevestigt). Structuur en houvast is leuk.  Dus daarom een nieuwe traditie op m’n blog. Vorige maand trakteerde ik jullie op een overzichtje van de door jullie meest bezochte blogposts op m’n blogje die maand. Dit deed ik in eerste instantie om eens te kijken, voor mezelf, welke blogposts veel lezers aantrokken en dus welke zaken jullie interessant vinden en welke niet. Ik trok er alvast een aantal lessen uit, die ik tijdens de maand oktober goed in het achterhoofd heb gehouden bij het schrijven van m’n stukjes en het beslissen wat ik wel of niet zou publiceren. Zo bleken in september vooral wedstrijdverslagen en de zogezegde “lijstjes” het heel goed te doen.

Bij nader inzien lijkt het me wel grappig om dit elke maand te doen, als afsluiter. Om met een schone lei de nieuwe maand te kunnen beginnen. Dus voilà, een nieuwe traditie is geboren. “Jullie top 10“. Deze maand - oktober 2012 – is het geworden….tromgeroffel….

  1. Halve marathon Eindhoven – 14/10/2012 – 188 unieke weergaves
  2. Voor…. en na. Daarom dus! – 177 unieke paginaweergaves
  3. Op het scherm – de Marathon - 158 unieke paginaweergaves
  4. Halve marathon Brussel – 07/10/2012 - 152  unieke paginaweergaves
  5. Schat, ik moet je iets vertellen…. – 139 unieke paginaweergaves
  6. Schelde- en polderjogging – 21/10/2012 - 135 unieke paginaweergaves
  7. Marathon Berlin 2012: een verslag - 129 unieke paginaweergaves (Mathias)
  8. De allerlaatste sms - 112 unieke paginaweergaves
  9. En hoe zou het ondertussen in Health City zijn?  – 102 unieke paginaweergaves
  10. Quantified self – 100 unieke paginaweergaves

Ook deze maand klikten jullie massaal naar de wedstrijdverslagen, zowel van mij als van Mathias (zijn wedstrijdverslag van de Magredi Mountain trail haalde met 84 unieke weergaves een verdienstelijke 13e plaats en viel daarmee nét uit de top 10). Verder lijken ook persoonlijke verhalen het goed te doen, of het nu om mijn dik verleden, het overlijden van m’n papa of Maarten’s loopstart gaat…. Blijkbaar willen jullie dus ook een beetje de mens achter deze blog leren kennen. Leuk :-) Tot slot blijft het Health City verhaal scoren.

Verder getuigt de evolutie van de bezoekersaantallen, zowel in totaal als wat betreft unieke bezoekers, dat ik lezertjes blijf bijkrijgen, wat ik natuurlijk heel leuk vind. Was september 2012 nog goed voor +/- 700 unieke bezoekers, kon ik in oktober 2012 al op meer dan het dubbele aantal rekenen. Dankuwel daarvoor! 

Benieuwd wat november zal brengen!

Geef een reactie