Jullie top 10

En hopla, toen was de maand november alweer voorbij. Even onopgemerkt als ze gekomen is, is ze ook alweer gepasseerd en moet ze plaats maken voor de veel spannendere maand december, die ons verblijdt met figuren als daar zijn Sinterklaas, zwarte piet en de kerstman met zijn roodneuzig rendier. Om over de bijhorende chocolade, nicnaccen en andere lekkernijen nog maar te zwijgen. Exit november dus. Maar “onopvallende” maand of niet, op deze blog was er wel degelijk activiteit te bespeuren, zowel van mijn als van jullie kant. En dus naar goede gewoonte een kleine terugblik met deze lijst van blogposts die door jullie het meest werden aangeklikt (en hopelijk ook gelezen ;-) ). Dames en heren, jullie top 10 van de maand november 2012:

  1. Halve marathon Deinze-Bellem 11/11/12 – 221 unieke paginaweergaves
  2. ‘t is voor niksloop Geldrop 25/11/12 – 175 unieke paginaweergaves
  3. Startbewijshulp – 122 unieke paginaweergaves
  4. Leven is het meervoud van lef - 112 unieke paginaweergaves
  5. New York City Marathon dan toch afgelast - 111 unieke paginaweergaves
  6. Afscheid van twee trouwe vrienden – 110 unieke paginaweergaves
  7. Een vroeg kerstcadeautje vor Maarten – 109 unieke paginaweergaves
  8. “Amai, gij zijt moedig” – 106 unieke paginaweergaves
  9. Mijn blog in de kijker  - 100 unieke paginaweergaves
  10. Zo gezegd, zo gelopen – 96 unieke paginaweergaves

Vorige keer liet ik een grafiekje zien met de evolutie van het aantal (unieke) bezoekers. Ik zou dit opnieuw kunnen doen, maar heel spannend is dat eigenlijk niet, de stijgende lijn werd gewoon verder gezet. Daarom deze keer een grafiekje met de geografische locatie van m’n bezoekers. Ongeveer 60 % komt uit België, zoals te verwachten was en toch meer dan een kwart (28%) van Nederland. Wel leuk om eens te zien. Wel benieuwd of de Amerikaanse of Franse bezoekers een jota begrepen hebben van wat ik schrijf…. om maar te zwijgen over de 15 Hongaarse bezoekers of de 3 italianen….

Verdeling bezoekers november 2012 volgens locatie

Geef een reactie