De ultieme marathonsupporters :-)

Ok, het is waar. Een marathon moet je helemaal zelf lopen. Je moet zelf stapje per stapje elke meter, decimeter, centimeter, hoogtemeter van het 42,195 km lange parcours overbruggen. Op energie en kracht, op karakter of op overlevingsmechanisme als je wil. Enkel jij, en jij alleen kan de klus klaren. Maar er zijn natuurlijk elementen die een handje kunnen helpen. Denk dan aan een prima bevoorrading, een haas die je tempo in de gaten houdt, een partner die je steunt in volle voorbereidingstijd en strijd en natuurlijk…… de supporters langs de kant. Onderschat de waarde van dit laatste element vooral niet. Ongelofelijk welke mentale boost deze mensen je kunnen geven met één enkele slogan, met één vriendelijk woord of…. met een hilarisch leuk spandoek. En daarom deze post, een verzameling van enkele leuke spandoeken gevonden langs marathonparcours…. Lees en geniet!

Geef een reactie