City Running Tours Gent – the sequel

Ok, vergeet woordeloze woensdag. Ondergetekende heeft nieuws en dat kan on-mo-ge-lijk wachten tot talkative Thursday, dus voila, toch nog even snel een berichtje over ….. de City Running Tours Gent!

In een eerder berichtje schreef ik al dat ik contact gehad had met Wim, de bedenker, bezieler, organisator en man achter de City Running Tours Gent. Bij pot en pint – ok, het was meer bij koffie en cola – bespraken we een mogelijke samenwerking en al snel werd duidelijk dat het klikte en dat het snor zat. De neuzen in één richting. De hersenen op één golflengte. Een uurtje later en nog een koffie en cola verder was het zo goed als zeker dat ik mee zou mogen werken aan de City Running Tours Gent. Met andere woorden, dat ik vanaf april 2013 gids zal mogen spelen in eigen stad, en dat op de loopsloefkes. Hoe cool is dat?  Ik herhaal: hoe cool is dat? “vrie wijs” zouden we dan in Gent zeggen.

Wim heeft ondertussen niet stilgezeten (ik ook niet natuurlijk, dat zou pas heel erg verdacht zijn, maar dat geheel terzijde) en heeft contacten gelegd met het stadsbestuur, heeft een overeenkomst gesloten met het Marriott hotel, dat we dat als startplaats mogen gebruiken (super, toch?) en…. heeft een compleet nieuwe website in elkaar gebokst. Bepaalde afdelingen zijn nog “under construction”, zo zal je bijvoorbeeld bij de bio’s van Wim en mezelf een soort Latijn terugvinden waar zelfs Caesar hoofdpijn van zou gekregen hebben. Dat wordt dus nog aangevuld. Wim’s omschrijving van mezelf, “pretty crazy, runs in her sleep” is dan wel weer vrij accuraat ;-) . Maar de site is grotendeels af en staat op punt. Alle noodzakelijke info vind je terug op een leuk ogende webpagina. Dus, bij deze zijn jullie uitgenodigd om de site eens te gaan bezoeken. Snuister rond in alle hoekjes en kantjes en ontdek wat City Running Tours jullie kan bieden. Let vooral op de gewéldige tour guides ;-) en spread the word. Laat het weten aan vrienden, familie, kennissen die Gent bezoeken…. En dan kan het aftellen naar april 2013 beginnen!

Geef een reactie