Jullie top 10 – december 2012

top10Wie dacht dat het na het sportief jaaroverzicht van gisteren gedaan was met de overzichtjes: think again! Deze hebben jullie immers ook nog van me tegoed, zoals elke keer de laatste dag van de maand. Jullie persoonlijke top tien van blogposts, op basis van unieke paginaweergaves in die maand. Ik dacht nog even om er de top 10 van 2012 van te maken, maar laten we nu maar gewoon normaal doen en de top 10 van december nemen. De feestmaand. De vrolijke maand. De kerst- en nieuwjaarsmaand. De maand met verschillende wedstrijdjes, waaronder ook de Marathon in Portsmouth en de kerstloop in Brugge. Vooral die laatste bleek een enorme hit te zijn in cyberworld. Blijkbaar leidde een combinatie van strategisch gekozen titel en tags ertoe dat mijn blogpost op de eerste pagina in Google verscheen als je “kerstloop Brugge” intikte. Het resultaat daarvan wordt héél duidelijk weerspiegeld in de top 10 van deze maand :-) . Maar goed, genoeg blablabla, hier is ie dan, jullie lijstje van meest bekeken blogposts in december 2012 :

  1. Kerstloop Brugge 14/12/2012 – 283 unieke paginaweergaves
  2. Oproep! Garmin, Nike Sportwatch of Polar – 181 unieke paginaweergaves
  3. Bruggenloop Rotterdam 09/12/2012 – 145 unieke paginaweergaves
  4. Kerstloop Brugge- pronostiekjes – 140 unieke paginaweergaves
  5. Kerstloop Brugge – winnaar van de pronostiekjes – 135 unieke paginaweergaves
  6. Persoonlijke felicitaties van Evy – 122 unieke paginaweergaves
  7. 10 uitdagingen voor 2013 – 120 unieke paginaweergaves
  8. Het kan ALTIJD zotter! – 115 unieke paginaweergaves
  9. Nieuwe trailschoenen - 103 unieke paginaweergaves
  10. Feestwensen - 102 unieke paginaweergaves

Voila, dat waren ze! Zoals altijd doen de wedstrijdverslagen het bijzonder goed en ook op de oproep inzake loopspeeltjes werd massaal gereageerd, waarvoor dank. Mijn persoonlijke favoriet is de blogpost waarin ik vertel over m’n ontmoeting met Evy Gruyaert en het briefje met felicitaties dat ze schreef voor Maarten (nummertje 6 in de lijst). Een zalig moment!

Rest me nu nog enkel, terwijl wij op de boot terug richting Belgenlandje zitten, jullie een heel gezellige oudejaarsavond toe te wensen en een bijzonder gelukkig, gezond en sportief 2013! Benieuwd wat het ons allemaal zal brengen. Je leest het alvast hier! hny

 

Geef een reactie