Portsmouth marathon in beeld – the sequel

Het is ondertussen alweer ruim een week geleden dat ik in het Britse Portsmouth de Coastal Waterside Marathon liep; m’n elfde marathon die een heuse uitdaging bleek door modder, strand en weersomstandigheden. Een uitdaging, maar dubbel en dik de moeite, één van de mooiste wedstrijden die ik ooit liep. Recent postte de organisatie nog enkele foto’s van de wedstrijd online. En dus kan ik jullie nog enkele fotootjes van onderweg meegeven:

onderweg langs het strand

onderweg langs het strand

Rechts achteraan - op de brug naar Hayling Island

Rechts achteraan – op de brug naar Hayling Island

 

Laatste kilometers op de dijk - pal wind tegen

Laatste kilometers op de dijk – pal wind tegen, maar blijven lachen! Altijd blijven lachen!

Finish!

Finish!

 

Geef een reactie