Er was eens….

…. precies 34 jaar geleden, een 8-maand-zwangere dame in Gent die, na weken te hebben platgelegen op doktersvoorschrift, het plotseling helemaal beu was en besloot inkopen te gaan doen in de Delhaize (of wat ze toen in die prehistorische tijden als supermarkt hadden). Nog diezelfde dag, pas enkele uren later, werd haar dochter geboren. Ik dus :-)  (voor zij die zich afvragen waar mijn gebrek aan geduld vandaan komt: lees de vorige paragraaf nog eens opnieuw hihi). In gelijkaardige omstandigheden als nu: er lag zodanig veel sneeuw dat mijn papa ons niet eens kon komen bezoeken in het ziekenhuis. En véél te vroeg geboren natuurlijk, maar ik denk dat de blijvende schade nog meevalt ;-)  Reden dus voor een feestje vandaag! Hieperdepiep hoera voor mezelf!

hbVieren jullie mee?  Post hier als reactie op de blog (niet op facebook, deze keer tel ik ze echt niet meer mee) een gokje over het uur van de dag waarop ik ben geboren. Je kan dat doen tot morgen 12u. Wie er het dichtste bij zit krijgt van mij een verrassing. Want vieren, dat is nu eenmaal leuker in gezelschap!

 

Geef een reactie