En de winnaar is ….

hbGisteren postte ik hier ter ere van mijn verjaardag een klein wedstrijdje. Wie het juiste uur van m’n geboorte kon raden, of er het dichtste bij zat, kan op een lekkere verrassing rekenen. Kwestie van samen te vieren, want samen is veel leuker dan alleen. En dat hebben jullie goed begrepen. Ik kon rekenen op massa’s leuke reacties en felicitaties via mail, sms, telefoon, facebook en ja, ook hier op de blog. Verschillende lezertjes waagden een gokje, waaronder sommigen vrij origineel, met als gegokt uur mijn PR op de marathon, om maar een voorbeeld te geven. Leuk gevonden, helaas niet in de buurt van wanneer ik écht voor het eerst het levenslicht zag. Dat was immers….. om 11u45. Het werd een heel spannende strijd tussen Ruud, die 11u30 gokte, en Dorothé, die 11u59 gokte. Ruud zat er met zijn gokje 15 minuten van, Dorothé echter 14 minuten en dus: Proficiat Dorothé, jij bent de gelukkige winnaar en mag binnenkort iets lekkers in je bus verwachten. Geef je me even via mail je adres door? Dankjewel! Aan alle anderen: dankjewel om mee te doen, en wie weet winnen jullie de volgende keer wel!

verjaardag

Geef een reactie