Een beetje humor – Garfield

Vandaag staat een rustdagje op het programma. Althans, toch op sportief vlak. Voor een project van het werk mag ik vandaag met de trein naar Amsterdam tuffen voor een overleg met collega’s van de universiteit daar. En dan ‘s avonds nog eens helemaal terug. Dat laatste dreigde al meteen in de soep te lopen aangezien ik voor de terugreis een ticketje van de Fyra had (voor de heenreis van de Thalys) en alle Fyra-treinen tot minstens vanavond afgeschaft zijn. Gelukkig heb ik nog een ticket voor een andere trein kunnen bemachtigen en dus zal ik hopelijk vanavond toch rond 21u terug thuis zijn. Allesbehalve een rustdag dus, maar wel een sportieve rustdag. Niet meteen mijn favoriete dag van de week, maar ik heb zo’n vaag vermoeden dat dit voor deze kat wel anders is ….. ;-)  Happy Monday iedereen!

ga001109

Geef een reactie