SuperGeek schoenveters :-)

supergeek_veter_blauw_800x800Zien en gezien worden. Dat is het motto wanneer je je, als toch vrij kwetsbare loper, in het verkeer begeeft. Van links en rechts, voor en achter kunnen auto’s, bromfietsen en fietsers je benaderen. Dat je ze zelf in het vizier hebt of hoort aankomen (als je geen iPod in je oren hebt tenminste) betekent niet nood-zakelijk dat ook zij jou hebben gezien. Het is me de laatste tijd verschillende keren opgevallen dat ik als chauffeur, achter het stuur van m’n eigen auto, eigenlijk weinig – té weinig – aandacht heb voor lopers langs de weg. Maar ze zijn ook zo moeilijk zichtbaar. Een fluo hesje, dat doet al wat, maar eigenlijk heeft dat enkel zin wanneer een loper met dat hesje vlak voor je koplampen passeert. Iets zegt me dan dat het op dat moment al rijkelijk te laat is…. Sommigen hebben al een lampje ontdekt, dat vrolijk met hen mee op en neer flikkert tijdens het lopen. Super! Maar ik ga nog een stapje verder….

Heel recent ontdekte ik de website Supergeek, waar ze speciaal voor lopers…. veters verkopen met led-verlichting in. Prijs? 7,50 euro voor de veters, inclusief batterijen. Goed voor 70 uur loopplezier. En je kan ze in alle kleurtjes krijgen! Hoe leuk is dat? Ik ging natuurlijk voor het blauwe stel, maar ze bestaan ook in rood, geel, groen en oranje! Superleuk, toch?

Voor Nederlandse lezers is het makkelijk bestellen via de website. Belgische lezertjes kunnen dat ook, maar de betaling lukt (nog) niet online, daarom kan je best een mailtje sturen met je wensenlijst (webshops-apestaartje-orangefruit.nl) en dan krijg je zo goed als onmiddellijk antwoord terug met een IBAN en een BIC code. Mijn veters deden ze al op de bus nog voor ik de betaling al had uitgevoerd, van service gesproken!

En kijk…. die vriendelijke Noorderburen van ons geven meteen een klein voordeel: vermeld bij bestelling de code runnerjules0113 (zie ook één van de comments bij deze post van SuperGeek zelf) en je hoeft de verzendingskosten niet te betalen. Waar wacht je nog op?

Als je binnenkort iemand met blauwe lichtgevende veters ziet lopen rond de Watersportbaan… it’s me!

Geef een reactie