Morning run @ Pismo Beach

We zijn al een kleine veertien dagen in de States nu, en waren al in Chicago, Los Angeles (inclusief Santa Monica, Beverly Hills en hollywood), Santa Barbara, Pismo Beach, Morro Bay, Monterey en tenslotte Santa Cruz, mijn thuisstad. We genieten met volle teugen en hebben veel te veel te doen in veel te weinig tijd. Het bloggen schiet er dus een beetje bij in; het lopen echt niet. Elke morgen sta ik lekker vroeg op om voor dag en dauw, en vooral voor de hitte, mijn kilometertjes te malen. Of dat nu is in Koreatown en Little Bangladesh in LA of langs de kust in Monterey, het is telkens opnieuw genieten. En genieten, dat was het ook eerder deze week op het strand van Pismo Beach, waar de ochtendmist nog boven de zee hing…. een perfecte setting voor een zalige ochtendtraining!

IMG_0904

Geef een reactie