Runnerjules

Welkom op mijn blog!

Zal ik mezelf eerst even voorstellen?  Ik luister  – soms, als ik zin heb – naar de naam “Julie” en ben een enthousiaste 34-jarige rasechte Gentse. Al 8 jaar gelukkig getrouwd met IT-er / fotograaf en start-to-runner Maarten. Geen kids – dankuwel – wel drie konijnen voor wie het écht wil weten. In het serieuze leven ben ik economist / quality assuror 1st line alert handling bij ING Belgium. Daarbuiten: vrolijk, optimistisch, volledig chocoladeverslaafd, ontdekker van de Zweedse taal, wereldreiziger, helemaal into muziek en lezen (spannende thrillers aub) maar vooral…. sportief! Onder het motto “een dag niet gesport is een dag niet geleefd” fladder ik door het leven al lopend, spinnend, zwemmend, krachttrainend en al wat meer. In een moedige bui waag ik me al eens aan een Insanity workout of een Ubound sessie. Een zittend gat is niet aan mij besteed, geef mij maar actie, en liefst veel! Geen uitdaging te zot, geen doel te onbereikbaar. En daarover precies gaat deze blog: mijn sportavonturen, die ik met jullie wil delen.

Dus: wees welkom, feel at home, sit back en geniet van mijn verslagjes.